Sydämen talon

PALVELUT

Työnohjaus

Työnohjaus on ajan, huomion ja kunnioituksen antamista ohjaustilanteessa oleville.

 

Työnohjaus on työhön, työyhteisöön ja omaan työhön liittyvien kysymysten, kokemusten ja tunteiden tarkastelua ja jäsentämistä koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjauksen tavoitteena on vapauttaa voimia, luovuutta ja ajattelua työhön ja sen rajojen tunnistamiseen.

 

Työnohjausta voidaan antaa yksilölle, ryhmälle tai koko työyhteisölle. Työnohjaus sovitetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti, niitä teemoja käsitellen ja menetelmiä käyttäen, jotka parhaiten tukevat asiakkaan kehitystä etukäteen asetettujen tavoitteiden suuntaisesti. Työotteeni on aina voimavara- ja ratkaisukeskeinen. Olen Suomen Työnohjaajat ry:n suositusten mukaisesti koulutettu työnohjaaja.

 

Lue lisää työnohjauksesta >>

Kirsi Sandelin työnohjaus valmennus
Sydämen talo valmennus työhuone

Elämäntaidon valmennus

Yhä useampi meistä kaipaa muutosta henkilökohtaisesti ja ammatillisesti. Kaipaamme tasapainoa työn ja muun elämän välillä. Aina emme tiedä edes mitä haluamme, mutta nykyinen tilanne ja valintojen vaikeus ahdistaa ja aiheuttaa tyytymättömyyttä.

 

Elämäntaidonvalmennuksessa voimme kuroa umpeen nykyhetken ja toiveiden elämän välistä eroa. Valmennuksessa saat selkeyttä siihen mitä todella haluat elämältäsi, ihmissuhteiltasi, työltäsi ja vapaa-ajaltasi.

 

Valmennuksen tavoitteena on, että valmennettava saa positiiviseen muutokseen johtavia oivalluksia.

 

Valmennuksessa

  • opit kirkastamaan tavoitteesi ja tekemään toimivan etenemissuunnitelman
  • opit päästämään irti asioista, jotka eivät toimi elämässäsi
  • löydät lisää iloa ja energiaa

Tunnetaidon valmennus

Tunnetaitovalmennuksessa vahvistamme tietoisuutta omista tunteistamme sekä opettelemme kuuntelemaan tunteiden sisältämää arvokasta informaatiota. Kaikki tunteet ovat yhtä arvokkaita suunnannäyttäjiä etsiessämme omaa tasapainoamme.

 

Muutokset, kiire ja vuorovaikutuksen haasteet ovat väistämättömiä työyhteisöissä ja yksityiselämässä. Onneksi stressinhallinta- ja ihmissuhdetaitojaan voi kehittää. Hyvät tunne- ja sosiaaliset taidot ovat tutkitusti yhteydessä terveyteemme. Taito välttää tarpeettoman suuret tunnepiikit kuulemalla niiden viestit ajoissa ja kyky kontorolloida omaa käytöstä palautumisajan kuluessa lisää sosiaalista kyvykkyyttä ja hyvinvointia.

 

 

Kiinnostuitko jostain tarjoamastani palvelusta?

Ota minuun yhteyttä.

Kirsi Sandelin tunnetaidon valmennus

© Sydämen talo